The London hub for the <head> web conference - schedule and last chance to sign up!
The <head> web conference is going to be kicking off tomorrow (Friday, October 24, 2008) at 15:00 London time with the local conference hub in London, to be joined shortly thereafter with the hubs in Brighton and San Francisco.
Speakers like Tim O'Reilly, Richard Moross, Jeremy Keith, Gavin Bell, Gavin Starks, Stephanie Troeth and Simon Willison will be speaking live from the London hub at our awesome venue, The Magic Circle, in the heart of London.
The hub will conclude in the evening with a 1.5hr fully-catered cocktail reception (details below).
Here's the schedule of speakers and talks:
|10:00 - 14:00||Setup|
|14:30 - 15:00||Doors open - arrivals|
|15:00 - 15:10||Introductions|
|15:10 - 15:25||The Long Web|
|15:25 - 15:30||5 min conversation*|
|15:30 - 15:45||Disintegration of the persistence of identity|
|15:45 - 15:50||5 min conversation*|
|15:50 - 16:10||Stephanie Troeth and Ann McMeekin in conversation.|
|16:10 - 16.30||20 min break|
|16:30 - 16:45||Simon Willison|
|16:45 - 16:50||5 min conversation*|
|16:50 - 17:10||Uplinks|
Manchester, Brighton, Switzerland, San Francisco, and Second Life hubs.
|17:10 - 17:30||The State of Flash.|
Seb Lee Delisle, Steve Webster, Carlos Ulloa Moderated by Aral Balkan
|17:30 - 17:50||20 min break|
|17:50 - 18:05||Your Energy Identity|
|18:05 - 18:10||5 min conversation*|
|18:10 - 18:25||7 reasons why web development is running in circles|
|18:25 - 18:30||5 min conversation*|
|18:30 - 18:50||Richard Moross in conversation|
|18:50 - 19:10||20 min break|
|19:10 - 19:25||Why open matters from innovation to commoditisation|
|19:25 - 19:30||5 min conversation*|
|19:30 - 19:50||Uplinks:|
Rafi Haladjian, Gary Vaynerchuk, Lynda Weinmann, Second Life real/virtual recital by Smily Raymaker (Sarah Ruddick)
|19:50 - 20:20||Tim O’Reilly in conversation|
|20:20 - 20:30||Closing remarks|
|20:30 - 22:00||Cocktail reception|
Warm hors d'oeuvres, wine, and drinks to close off the evening.
|22:00 - 22:30||End|
The cocktail reception
And here's a selection from our menu for the cocktail reception:
- A selection of freshly baked baguettes with various vegetarian and non-vegetarian fillings
- Cocktail peking duck pancakes, with plum sauce
- Smoked and fresh salmon and spinach cocktail fishcakes, served with tartare sauce
- Little hot dogs, served with american mustard and caramelised onions (served warm)
- Blinis with cream cheese and gravadlax
- Bocconcini and cherry tomato lollipops
- Grilled halloumi marinated in lemon, garlic and chilli
- Exotic mushroom and fresh spinach frittata
- Cocktail crepe roulades with various fillings: chive, asparagus, artichoke, homemade pesto and roast pepper etc
Wine, fruit juices, and mineral water will be served during the evening reception, and teas and coffees and soft drinks will be available during the daytime breaks.
To attend, simply buy a ticket for the conference (for just $149 -- that's only about £85) to attend the conference and register for the hub on the London hub page. (Don't forget to print out your tickets and bring them with you.)
Hurry, places are limited! Don't miss your chance to experience this wonderful speaker line-up in person.